Назад

LNZ Group створює ягідний кооператив під брендом Tevitta

LNZ Group створює ягідний кооператив під брендом Tevitta  Агропромисловий холдинг LNZ Group створює ягідний кооператив для агровиробників під брендом Tevitta.

Мета ягідного кооперативу це — концентрація виробників ягід в одному місці, забезпечення збуту продукції для фермерів, а також розповсюдження якісних саджанців.

Кооперація Tevitta надає in vitro саджанці малини, полуниці та ожини фермерам, одноосібникам чи фізичній особі, яка планує займатися вирощуванням ягід в обмін на гарантований збут вирощеної продукції на завод заморожених овочів, ягід та фруктів Tevitta.Розуміючи складність такого бізнесу, компанія Tevitta пропонує агротехнічну допомогу та надає знижки на необхідні для вирощування ЗЗР та добрива.

Тобто особа, яка має бажання займатись вирощуванням ягід забезпечена всіма матеріально-технічними умовами для успішної реалізації даної ідеї: саджанці, ЗЗР, агросупровід та гарантований ринок збуту.

Віктор Кравченко також зазначив, що за бажанням фермери-юридичні особи можуть укласти із заводом контракт на переробку своєї продукції та її зберігання до кращої ціни. Для цього на заводі є необхідне обладнання та склади.

«Фермер може заморозити ягоду у нас на заводі та сам її реалізувати. В такому випадку він укладає із заводом контракт. Ми переробляємо. І далі вже клієнт обирає або зберігатись у нас до отримання кращої ціни, або миттєво продавати заморожену продукцію. Це як в елеваторному бізнесі — ми надаємо послуги з переробки більшості продуктів, для яких ми маємо обладнання», — розповідає Віктор Кравченко.

 

 
Джерело: прес-служба бренду Tevitta
Також буде цікаво
Бiльше статей
14.04.2023
Посадка суниці: підживлення та добрива
Читати далi
09.03.2023
Як підібрати систему живлення для ожини
Читати далi
27.02.2023
Вирощування і збут ожини: високий потенціал із мінімальними захворюваннями
Читати далi