Назад

Які ранні сорти полуниці найкраще придатні до заморозки?

Які ранні сорти полуниці найкраще придатні до заморозки? Деякі сорти ранньостиглої полуниці дозволять насолоджуватися своїм смаком вже з другої половини травня. Ранньостиглі сорти дозрівають навіть при недостатній кількості світла, вони стійкі до морозів і захворювань, деякі з них мають високу транспортабельність та здатність до заморозки.

Деякі сорти ранньостиглої полуниці дозволять насолоджуватися своїм смаком вже з другої половини травня. Ранньостиглі сорти дозрівають навіть при недостатній кількості світла, вони стійкі до морозів і захворювань, деякі з них мають високу транспортабельність та здатність до заморозки.
Отож, одними із найкращих ранніх сортів для заморозки є: 

Полуниця Альба з великими рівномірними плодами масою до 50 г. Ягоди досить щільні і зберігають масу протягом усього терміну плодоношення. Полуниця підкуповує своєю витривалістю, зимостійкістю і посухостійкістю, а також універсальністю використання. 

Хоней – популярний сорт, з яким у садівників асоціюються високі врожаї солодких соковитих ягід. Плоди дозрівають в середині-кінці травня. 

Румба – великоплідна полуниця голландського походження, перші ягоди з’являються  вже до кінця травня. Кущі плодоносять рівномірно протягом усього періоду дозрівання, та чудово підходить для заморозки. 

Для того щоб дізнатися всі деталі по здачі полуниці на завод по заморозці ягід, овочів та фруктів бренду Tevitta телефонуйте за номером:  +380 67 233 26 63 Влад 

Также будет интересно
Бiльше статей
14.04.2023
Посадка суниці: підживлення та добрива
Читати далi
09.03.2023
Як підібрати систему живлення для ожини
Читати далi
27.02.2023
Вирощування і збут ожини: високий потенціал із мінімальними захворюваннями
Читати далi